11-11 bal 2015

Vrijdag 27 november, een heel speciaal elf-elf bal want dat werd gevierd, voor het eerst in 55 jaar,in een prachtig versierde gezellige Krikkelstal waar men via de beamer en bij de tentoonstelling terug in de tijd kon. Na de muzikale klanken van de Krikkelbloazers opent voorzitter Frans van den Dungen vanuit de ton de avond en heet 110 aanwezige leden van harte welkom. Arno en Carla van de Wielen worden gehuldigd omdat ze 11 jaar bij de club zitten, de mooie woorden en anekdotes hebben ze ruimschoots verdiend ! Toon en Wies van de Nieuwenhuizen kregen van prins Geert en prinses Marjon een speldje, bier en chocolade omdat zij al 22 jaar lid van de Heikrikkels zijn. Andre en Riky v/d leest, hofleveranciers van prinsen in Heikrikkeldurrup en 33 jaar lid, kregen mooie woorden van Frans en een speldje, vatje bier en bonbons van ons prinsenpaar. Heel speciaal zijn de jubilarissen Jan en Riek van Boxmeer en Bert van Hoof die al 55 jaar lid zijn. De leut-expres, de pick-up van Jan als carnavalswagen zijn enkele anekdotes uit de carierres van de grondleggers. Wat een mijlpaal !!! Ook zij ontvangen een speldje, bier en iets lekkers van prins Geert en prinses Marjon. Bertje van Hoof moest kaarten en daarna naar de meid aldus jan van Boxmeer en daarom niet aanwezig.  Na 9 jaar stopt Arno v/d Wielen als secretaris en krijgt uit handen van Frans v/d Dungen de gouden ganzeveer uitgereikt. Dirk v/d Tillaar neemt zijn taak over. Rob Rauh verdient het vatje bier dubbel en dwars want hij is 18 jaar voorzitter van de Krikkelbloazers geweest en geeft het stokje over aan Dirk v/d Tillaar. Dirk Meyer neemt de microfoon over en neemt samen met de Hoge Raad op humor volle wijze afscheid van Peter en Caroline van Berlo en Toon en Anita Bekkers die later op de avond toetreden bij de Oppers. Een verrekte kameel en een neus stonden centraal op de door de hoge raad gemaakte afscheidskado’s.
Dan verschijnt Twan van Vugt en een beamer, een combinatie waarvan je al vantevoren weet dat je moet lachen ! In korte tijd werd duidelijk hoe je je onderscheid en dat was het bruggetje naar de onthulling van het nieuwe hoofdeksel van de oppers. De oppers gingen op chinese wijze nog 1 keer met de pet rond en kregen daarna hun prachtige nieuwe cap,
Oil of olaz kan er niet tegen tippen want de meeste oppers werden 10 jaar jonger ! Tijd voor de inauguratie van Peter en Caroline en Toon en Anita Bekkers tot de oppers. Na een spelletje 5 op een rij werden zij natuurlijk toegelaten en zat het officiële gedeelte erop. Tijd om de beentjes los te gooien op de muziek van DJ Leo, een hapje, een drankje en gezellig te buurten.
Het carnavalseizoen en feestweekend zijn geopend en we hebben er zin in !!!

[unitegallery 11112015]