11-11 bal 2016

Op de zaterdag het dichts bij de elfde van de elfde wordt traditiegetrouw het carnavalsseizoen geopend bij d’n Brouwer voor leden van de heikrikkels. Ruim 90 leden hadden hun pakken weer uit de mottenballen gehaald om aanwezig te zijn op het besloten feest met als stralende middelpunt een gloednieuw raadslid en nieuwbakken opper, 8 jubilarissen en een bestuurswisseling.

Na de muzikale klanken van de Krikkelblaozers opende de kersverse voorzitter Dirk Meijer de avond en start met de bestuurswisselingen. Op zijn Dirks bedankte hij Frans van den Dungen voor 4 jaar inzet en betrokkenheid als voorzitter. Joep van Helvoort neemt de taak van penningmeester over van Paul v/d Berg.

 

Arno en Carla v/d wielen nemen na 12 jaar afscheid van de raad van 11. Tom bedankt Arno en Carla, versierselen worden afgedaan en rest er nog 1 taak voor Arno. Het nieuwe lid is opgegeten door een koe en dierenarts Arno begeleidt de bevalling. Na wat sjorren en trekken komt Jasper van Asperen uit het Kuusegat !
Samen met zijn Shirley wensen we jullie van harte welkom en een hele fijne tijd toe !

Hierna werd duidelijk waarom er een gehele fotowand van Dirk en Freek in de Brouwer hing, zij zijn beide al 22 jaar lid van de beste bloaskapel uit de regio ! Mooie woorden van Rob Rauh en een super leuke kwis waarin de Hoge raad en raad van elf en dames een groene bril (Dirk) of een vikingbaard (Freek) op kregen en zo via nooit geweten weetjes en eigenschappen van deze jubilarissen  er 1 winnaar overbleef die het meest van hen wist, Joep !!! Joep krijgt met carnaval een muzikale serenade van Dirk en Freek.

Dirk v/s Tillaar introduceert hierna 2 nieuwe leden die loempia’s lusten bij de krikkelbloazers, Dirk v/d Wielen en Jeffrey van Lieshout. Ze hebben er zin in en ook jullie wensen we heel veel plezier!
Tijd voor de jubilarissen, 8 in totaal. Met mooie, grappige woorden van Dirk Meijer en uit handen van Prins John en prinses Ilse ontvangen Harold en Joyce een speldje en cadeaus behorende bij het 11 jarig jubileum van de club.
Pieter en Maria v/d berg draaien al 22 jaar lang mee en ook zij ontvangen veel dank, een speldje en een grote Grolsch.

Piet en Netty van het westeinde, Martien en Rieky van Doren en Henny en Yvonne draaien ook alweer 33 jaar in de club mee en ook zij kregen of krijgen mooie woorden, speldjes, bonbons en bier. 

Uit handen van Prins John en Prinses Ilse ontvangen Louis en Diny Jansen de speldjes en cadeaus behorende bij hun 44 jarig jubileum.

Peter en Caroline van Berlo en Toon en Anita bekkers verzorgden de inauguratie van Arno en Carla v/d wielen bij de oppers. Via een leuke dozenkwis werden zij toegelaten tot de oppers ontving Arno zijn cap. Na alle plichtplegingen konden we met een hapje, drankje, dansje, polonaise, slappe klets en de muziek van de krikkelbloazers en DJ leo genieten tot in de late uurtjes. 

Het seizoen is geopend en we hebben er zin in !

Geschreven door Miranda van Stiphout