11-11 Bal 2017

[unitegallery 1111bal2018]

Zaterdag 11-11-2017 stond de aftrap voor het nieuwe carnavals seizoen 2018 weer voor de deur middels het besloten 11-11 bal bij D’n Brouwer. Ook dit jaar hadden weer ruim 100 leden de moeite genomen om hun pak te voorschijn te toveren.

 

Na het eerste en tweede bakske koffie begon onze voorzitter Dirk met het programma en als eerste stond op de rol een bestuurswisseling. Maar dit deed hij niet zonder eerst even stil te staan bij de leden die ons het afgelopen jaar zijn ontvallen, Jan van den Brand en Arie van Asseldonk. De Krikkelbloazers speelden het krikkellied omdat Arie deze geschreven heeft. Een groot applaus volgde.

 

Ons manusje van alles Miranda van Stiphout gaat het bestuur verlaten en krijgt mooie woorden en een mooie blos bloemen voor het vele onopvallende werk wat ze de afgelopen jaren voor de Heikrikkels heeft gedaan. Ilse Rovers zal haar plaats in het bestuur innemen, Ilse heel veel succes en plezier gewenst en Miranda: nogmaals bedankt voor alles!!

 

Daarna was het tijd om afscheid te nemen van 2 leden van de Hoge Raad en hun partners. Gert Jan en Sandra zijn 22 jaar lid en vonden het mooi geweest en ook Harold en Joyce vonden het na 12 jaar welletjes. Beide stellen hebben samen 9 jaar adjudant voor hun rekening genomen en werden op ludieke wijze met mooie woorden en kadoo’s bedankt voor bewezen diensten en resoluut doorgestuurd naar de oppers.

 

Vervolgens was het de beurt aan de Krikkelbloazers om hun bijna jaarlijkse jubilarissen op een originele wijze in het zonnetje te zetten. Dit jaar valt de familie Rauh in de prijzen, Rob draagt al 22 jaar het grootste instrument van de Krikkelbloazers en Bart is ook al weer 11 jaar vertegenwoordigt bij een van de beste kapellen uit de regio. Als nieuw lid is Pieter Elissen toegevoegd aan het ensemble en wensen wij hem natuurlijk ook weer heel veel blaas plezier bij onze eigen Krikkelbloazers.

 

Dan was het weer tijd voor onze jubilarissen:

  • Peter en Jeanne van Dooren zijn 11 jaar bij onze club en met mooie woorden en kadoo’s werden zij in het zonnetje gezet.
  • Leo en Gaudi van den Boom, Gert Jan en Sandra van Bergen hebben zich de afgelopen 22 jaar op diverse manieren al zeer nuttig gemaakt voor ons clubke en werden hier door Dirk ook zorgvuldig voor bedankt.
  • Als laatste hadden we nog een aparte jubilaris, Toon en Mieke van Hees zijn 44  jaar lid en ook zij werden hier hartelijk voor bedankt.

 

Alle versierselen en presentjes werden zorgvuldig opgespeld en overhandigd door Prins René en Prinses Ellen. Arno en Carla van de Wielen verzorgden de inauguratie van Gert Jan, Sandra, Harold en Joyce bij de oppers op een originele manier, zodat ook zij uiteindelijk weer opgenomen worden bij deze steeds groter worden groep.

 

Toen was het hoog tijd om het nieuwe opkomstnummer van de Heikrikkels ten gehore te brengen wat de Krikkelbloazers en de hofzangers Jasper, Geert en Harold niet onbenut lieten, het enthousiasme spatte eraf!

 

De rest van avond werd en volop genoten van de Krikkelbloazers, DJ Leo, een lekkere vette hap van Brabants Lekkerste en een lekker drankske van D’n Brouwer! Een leuke en gezellige aftrap van hopelijk weer een prachtige Carnaval en zoals het motto van onze prins en prinses luidt:

 

WE GAAN ER IETS MOOI’S VAN MAKEN!!

Alaaf!!

 

[sgmb id=”1″]