11-11 bal 2019

Op zaterdag 9 november stond de jaarlijkse aftrap van het nieuwe carnavalsseizoen op het programma en dit is zoals elk jaar weer het 11-11 bal. Alleen is de laatste jaren alles anders bij de Heikrikkels en zo is dit jaar ook het 11-11 bal in een ander jasje gestoken. Het eerste stuk van de avond is het officiële gedeelte en alleen toegankelijk voor leden en commissie leden van CS de Heikrikkels.

We vangen de avond aan om 19.30 met muziek van onze nieuwe DJ Ron. Langs deze weg willen we DJ Leo nogmaals hartstikke bedanken voor de vele jaren waarin hij onze DJ was op het 11-11 bal! Hierna staat een bestuurswissel op het menu, Paul neemt na 6 jaar afscheid en het bestuur heeft in Mathijs weer een goede vervanger gevonden. Paul, kei bedankt voor jou geweldige inzet en Mathijs veel succes en plezier de komende jaren!

Vervolgens zijn de Krikkelblaozers aan de beurt voor hun jaarlijkse jubilarissen. Mariska Verkuijlen is dit jaar de gelukkige, zij zit al 11 jaar bij de Krikkelblaozers. Met een speldje en een presentje wordt Mariska bedankt en succes gewenst voor de komende jaren. Verder worden de dames van de mannen van onze kapel ook voorzien van een leden ketting.

Dan staat voor onze voorzitter Dirk een belangrijk punt op de agenda: de jubilarissen van ons mooie clubke huldigen. Dit jaar zijn de volgende jubilarissen aan de beurt:

11 jaar, Dirk Meijer en Anne van de Berg

22 jaar, Henk en Jeanne Leenders en Pieter en Miranda van Stiphout

33 jaar, Toon en Nelly Schuylenburgh en Jan Elly Verhoeven

44 jaar, Andries en Solana van de Velden

Zij werden allemaal op een ludieke manier toegesproken en bedankt door onze voorzitter. Prins Thijs en Philine hielpen hem met het opspelden van de bijbehorende onderscheidingen en met een aardigheidje en een goede handdruk werden zij weer terug de zaal ingestuurd om hun welverdiende felicitaties te ontvangen door de overige aanwezigen.

Als laatste punt van het eerste gedeelte stond het afscheid van Dirk Meijer en Anne van de Berg bij de Hoge Raad op het programma. Zij werden zoals elk jaar ook weer op een ludieke manier bedankt voor de bewezen diensten door de dames en heren van de Hoge Raad. En met een leuke herinnering op zak werden zij uiteindelijk ontdaan van hun Hoge Raads kledij en op weg gestuurd naar de Opper Krikkels. Maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Ook zij hebben weer een “sollicitatie brief” gestuurd naar de Oppers. Martijn, Femke, Marijn, Sheila, Peter en Jeanne hebben Dirk en Anne  een soort toelatingsexamen laten doen en uiteindelijk werden zij toegelaten tot de grootste club binnen de Heikrikkels. Hiermee was het officiële gedeelte ten einde en kon het feest voor iedereen beginnen.

Rond 21.30 uur stond alleen nog de onthulling van het nieuwe raadslid op het programma. Onder leiding van wie anders dan Tom werd gezocht naar degene die de nieuwe steek het beste zou gaan passen. Nadat eerst verschillende heren hierdoor niet geschikt werden bevonden kwam uiteindelijk Willem Maas naar voren en hem zit de steek als gegoten! Willem, hartstikke veul plezier bij de Raad van Elf!

Daarna was het tijd om er met zijn allen een groot feest van de maken. Zanger Rudy de Wit kwam nog een fantastisch optreden geven, nu zat de sfeer er prima in. De rest van de avond zorgde DJ Ron voor de muziek en speelde onze Krikkelblaozers nog een puik stukske muziek zoals we eigenlijk van hun gewend zijn. Verder zorgde D’n Brouwer er met zijn personeel voor dat we niks te kort kwamen en dat we onze kelen konden blijven smeren, bedankt hiervoor! Hei’s Frituurke zorgde ervoor dat we een hapje konden eten indien gewenst.

Als deze avond weer een voorbode is voor het komend carnavalsjaar, dan zit het wel weer goed! Om dan met het motto van Prins Thijs en Prinses Philine te eindigen:

WE BRAAIEN DUR NOG GIN END AN!!

Alaaf

[Best_Wordpress_Gallery id=”103″ gal_title=”11-11 bal 2019″]