11-11 bal

🎉 11-11 BAL 🎉

Ben jij klaar om de polonaise te lopen? Dan is het tijd om je dansschoenen aan te trekken en je feeststemming te activeren, want het 11-11 BAL staat voor de deur! Dit wordt een onvergetelijke nacht vol plezier, muziek en gezelligheid die je niet wilt missen.

🎤 Live Optredens Door Topartiesten 🎤
Geniet van geweldige liveoptredens van niemand minder dan Zanger Dennie, de onverschrokken Geen Stempel, en de meester van de draaitafels, DJ Cody! Ze zullen de avond vullen met de beste muziek en de meest aanstekelijke beats om je in beweging te krijgen.

🕘 Tijd & Datum 🕘
Het feest begint om 21:00 uur en gaat door tot in de latere uurtjes. Wees op tijd, want je wilt geen minuut missen van deze carnavalsviering!

📍 Locatie 📍
Café D’n Brouwer is de plek waar het allemaal gaat gebeuren. Een gezellige en sfeervolle locatie die perfect is om te dansen, lachen en carnaval te vieren met vrienden en nieuwe gezichten.

Dus trek je dansschoenen aan, nodig je vrienden uit en kom naar het feest van het jaar! Iedereen is welkom om samen met ons te feesten en de carnavalssfeer te proeven.

Mis het niet! Tot dan!

🎊 Feestdetails in één oogopslag 🎊

Datum: 11 november 2023
Tijd: Vanaf 21:00 uur
Locatie: Café D’n Brouwer
Artiesten: Zanger Dennie, Geen Stempel, DJ Cody
Toegang: Iedereen is welkom!

#11-11BAL #CaféDnBrouwer #Heikrikkels

11-11bal_heikrikkels_2023