Prins Koen d’n Urste en Prinses Resja

Prins Koen d’n Urste en Prinses Resja

Het nieuwe Prinsenpaar van C.S. de HeikrikkelsMariaheide. In een druk bezochte Krikkelstal is zaterdagavond door bloaskapel “de Krikkelbloazer”. Prins Koen d´un Urste en prinses Resja onthult als 52e prinsenpaar van Heikrikkeldurrup.

Koen Daandels is een geboren Heikrikkel, 41 jaar oud en zoon van Jan en Thea DaandelsQua werk al snel “in de keukens” belandt en momenteel werkzaam als accountmanager bij de firma Asogem en druk met inbouwapparatuur. Hij zit af en toe op de racefiets en speelt sinds kort ook een potje Padel.

Prinses Resja is geboren en getogen in Veghel en dochter van Jan en Els van Deursen. Had altijd al de voorliefde voor werken met kinderen en hun gezinnen en is nu werkzaam als Jeugdprofessional bij Ons Welzijn in Heesch. Resja houdt van dansen en stond al vaakop het podium in de Blauwe Kei.

Ze hebben elkaar tijdens de middelbare school op een schoolreisje naar Praag leren kennen en vanaf dat moment is Resja van Kuusegatter langzaam een Krikkellinneke geworden. Inmiddels wonen ze bijna 10 jaar in de Krekelhofstraat met hun kinderen Noemie (12),   Jamo (9) en Dijne (6)

Nu even geen dagelijkse verplichtingen, het is tijd voor carnaval. Hun motto voor het komende carnaval luidt dan ook:

 

Verstând op nul en gaon!

 

Prins en prinses worden komend carnavalsjaar bijgestaan door adjudantenpaar René en Ellen van den Berg.

 

s Middags werd tijdens de Jeugd Bonte Middag jeugdprinses Renske met haar adjudantAukje onthuld.

Hun motto luidt:

Met Renske en Aukje aan je zij, is carnaval nog lang niet voorbij!