Jeugdprins en Jeugdadjudante 2021 – 2022

 

Onthulling nieuwe Jeugdprins en Adjudante 2021 / 2022

Op vrijdagavond 15 oktober mochten wij met de hele klas en onze ouders naar d’n Brak. Wat een spannende avond! De Jeugdcommissie had allemaal leuke spelletjes bedacht, waarmee wij punten konden verdienen. De 2 teams met de meeste punten waren het team van Maud en Keano en het team van Teun en Joris. In een spannend finalespel kwamen Maud en Keano uiteindelijk als winnend team naar voren. Van Keano mocht Maud het lootje trekken:

Yesss!! Jamo wordt de Jeugdprins en Maud Adjudante!!!!

Ik ben Jamo, ik ben 10 jaar. De Jeugdprins van de Heikrikkels dit jaar. Ik hou van hockey, relaxen en van Carnaval!! Hoi, ik ben Maud en ik ben 11 jaar.
De Jeugdadjudante van dit jaar. Ik zit op volleybal, speel piano en ik vind Carnaval vieren natuurlijk ook kei leuk!! 
We hebben er heel veel zin in!!

 

“Met Jamo en Maud voorop, zetten we heel de carnaval op z’n kop! Alaaf!!!”

 

 

Jv11 en RvC