Ontwerp je eigen spandoek!

Zit je in groep 7 of 8 en zou je wel eens een ontwerp willen maken voor een echt professioneel spandoek,
dan is dit je kans !!

Maak op een A4-tje een mooi ontwerp: je mag iets moois tekenen, maar als je handig bent op de computer en een eigen ontwerp kan bedenken, dan mag dat natuurlijk ook. Als je zelf gaat tekenen, gebruik dan stift of verf. Potloodtekeningen vallen meestal niet goed genoeg op als spandoek.

Van de beste 2 ontwerpen wordt een echt professioneel spandoek gemaakt. Je mag alléén meedoen of als groepje, zolang je jezelf maar niet meer dan één keer opgeeft. Dan heeft iedereen evenveel kans.

Maak van jouw spandoek-ontwerp een foto (JPEG) of PDF-bestand en stuur die uiterlijk zaterdag 23 januari naar: jeugdheikrikkels@hotmail.com.

Vermeld daarbij je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer.
Anders weten wij natuurlijk niet wie de winnaars zijn.

De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 5 februari op de website van de Heikrikkels. Op zaterdag 6 februari worden de winnende spandoeken in Mariaheide geplaatst. Na het plaatsen maken we een mooie foto van het spandoek (liefst met de winnaars erbij) die op facebook wordt gezet.

Tip: zorg ervoor dat je je foto of pdf-bestand opslaat met een zo hoog mogelijke resolutie. Hoe hoger de resolutie, hoe mooier het resultaat!