Prins Tijn d’n Urste en Prinses Bianca

 

Het nieuwe Prinsenpaar van C.S. de Heikrikkels Mariaheide. 

In een druk bezochte Krikkelstal is zaterdagavond door Momfest, Prins Tijn d´un Urste en prinses Bianca onthult als 53e prinsenpaar van Heikrikkeldurrup.

Tijn van den Berg is een zoon van Pieter en Maria van den Berg, 42 jaar geleden geboren aan de Struikhei 2 in Mariaheide. Carnaval vieren hebben heeft hij van thuis uit meegekregen. Broer Paul was jaren zijn “collega“ binnen de RV11, Zus Anne was Prinses in 2009 en Pieter en Maria waren het prinsenpaar van 1995.

Tijn is als uitvoerder bij Huybregts Relou uit Son. Hij zit graag op de racefiets en speelt graag Padel samen met vrienden.

Prinses Bianca is een dochter van Harrie en Petra Ketelaars, is 39 jaar geleden geboren in Veghel en heeft het grootste gedeelte van haar jeugd aan de Middegaal in Veghel gewoond. Op die plek runt ze samen met haar broer en zus kinderopvang Het Snuitje, waar iedere dag kinderen genieten van de activiteiten in en rond de boerderij! Bianca loopt graag hard, speelt graag een potje Padel, en doet aan bootcamp met een clubje in Mariaheide.

Ze hebben elkaar 23 jaar geleden leren kennen bij Lunenburg in Loosbroek, en zijn alweer bijna 12,5 jaar gelukkig getrouwd. Inmiddels wonen ze samen met hun 3 kinderen Tren (9) Cas (8) en Jule (6) aan de Veldoven 2 in Mariaheide.

Tijn en Bianca worden het komend carnavalsjaar bijgestaan door Adjudantenpaar Koen en Resja. Afgelopen jaar nog prins en prinses, en altijd super enthousiast!

Tijn en Bianca kunnen niet wachten om er met z’n allen een prachtige carnaval van maken!! Hun motto voor het komende carnaval luidt dan ook:

“An de Gang!!”