Prinsenpaar 2024

 

Prins Ruud d’n Urste en Prinses Carolien

Het nieuwe Prinsenpaar van C.S. de Heikrikkels Mariaheide. 

In een druk bezochte Krikkelstal is zaterdagavond door Hei For Fun, Prins Ruud d´un Urste en prinses Carolien onthuld als 54e prinsenpaar van Heikrikkeldurrup.

Ruud en Carolien Uijens wonen samen met hun vier kinderen Isa, Mara, Tijn en Janne aan de Voorhei in Mariaheide. Ze hebben elkaar leren kennen in 2001 op de MAS in Boxtel.

Ruud komt uit het Ballefruttersgat, een mooi dorp wat ze buiten de carnaval om, gewoon Goirle noemen. In het dagelijks leven is Ruud werkzaam bij M. Heezen BV in Eindhoven. Hij gaat graag naar het ijshockey en voetbal kijken en is actief als trainer en leider van de JO8 bij SCMH. Ruud speelt padel bij de Krekel en is ook MR lid van de Maria ter Heide school.

Carolien is een dochter van Tonnie en Dinie van Asseldonk en een echte Heise. Carolien werkt bij Hutten in Veghel en is ook lid van SCMH. Daar speelt ze zowel korfbal bij het midweekteam en voetbal in het team V30+. Op maandagavond is ze op het schoolplein te vinden voor de bootcamp training. Carolien is ook lid van de oudercommissie van het Klavertje.

 Daarnaast hebben ze sinds de zomer van 2023 hun eigen softijs tap waar je in het seizoen heerlijke ijsjes van verse weidemelk kunt tappen

Ruud en Carolien worden het komend carnavalsjaar bijgestaan door Adjudantenpaar John en Ilse.

Ruud en Carolien kunnen niet wachten om er met z’n allen een prachtige carnaval van te maken!! Hun motto voor het komende carnaval luidt dan ook:

“DOE MAR DUR!!”

 

’s Middags werd tijdens de Jeugd Bonte Middag jeugdprins Jaimy Ploegmakers met zijn adjudant Mika van der Heijden onthuld.

Hun motto luidt:

“Met Jaimy en Mika aan de bal, vieren we een geweldig carnaval!“