Vossenjacht 2021

Beste Heikrikkels en Heikrikkelinnekes,

 

Zaterdag 13 februari houden we onze Vossenjacht. Voor kinderen van de basisschool die zich nog niet hebben aangemeld: dat kan nog tot en
met woensdag 10 februari.  Meld je daarvoor aan via jeugdheikrikkels@hotmail.com. Geef daarbij je naam door, in welke groep je zit en het mobiele nummer van ten minste één van je ouders. Je mag je alleen of met z’n tweeën aanmelden. De Jeugdcommissie maakt daarna nog grotere groepjes zodat we een mooie mix hebben van groot en klein.

Wij geven de starttijd per groepje uiterlijk op vrijdag 12 februari door via de app. In dat appje staan de starttijd en wie er in jouw groepje zitten.
Je komt dan pas naar het startpunt op het tijd die in de app staat en niet eerder.

Het startpunt van de jacht is Ringoven 38A. Vanaf daar lopen jullie een route die uitkomt bij d’n Brak. We sturen een appje als jullie groep daar is aangekomen, zodat je ouders je daarna (indien nodig) kunnen ophalen en ze niet bij d’n Brak hoeven te wachten. Tijdens de jacht moeten jullie de vossen zoeken. Heb je een vos gevonden, dan krijg je een opdracht. Met elke opdracht verdient je groepje een letter en kun je op zoek naar de volgende vos. Als je bij d’n Brak bent aangekomen, dan heb je alle letters bij elkaar om de spreuk af te kunnen maken.

Tijdens de jacht blijf je als groepje steeds bij elkaar. De groepjes zijn gemengd, zodat de grote kinderen op de kleintjes kunnen passen.
Daarnaast fietst ook de jeugdcommissie nog rond voor als je vragen hebt. Je hoeft geen eten en drinken mee te nemen, die krijg je van ons en wij zouden het ontzettend leuk vinden als jullie de Vossenjacht lopen in jullie vetste Carnavalskleren.

 

Groetjes,

De Jeugdcommissie van de Heikrikkels.